Unghii cu gel french, o alegere potrivita

Unghii cu gel french – simplitate, eleganta, rafinament. Indiferent de ocazie, modelele de french alb sau colorat, iti vor aduce un plus de eleganta.

Manichiura este cartea de vizită a fiecărei femei. Fiecare doamnă și domnișoară ar trebui să fie atentă la acest aspect. Unghiile ies rapid în evidență, iar pentru perioada aceasta, specialiștii spun că la modă este modelul de unghii french.

Impartasesc cu voi aici un top al celor mai cerute modele de unghii cu gel french din salonul meu. Am cules date din ultima jumatate de an si mai jos se regasesc top 4 modele cerute de clientele mele in mod frecvent.

Ce parere ai? Tu ce model preferi? Lasa un comentariu la postare. Unghiile cu gel french ne ofera oportunitatea de a fi elegante indiferent de situatie, fie ca mergem la scoala si nu dorim sa iesim in evidenta cu o manichiura extravaganta, fie ca suntem la job, sau poate la o anumita ocazie de ce nu.

Extrem de multe doamne si domnisoare prefera acest tip de manichiura care pare sa fie de-a dreptul nemuritoare, insa daca indragesti manichiura french dar totodata doresti sa adaugi un plus valoare, ai la dispozitie o multitudine de modele noi cum ar fi: lungi cu degradeu, model geometric, colorat, cu paiete, modelul pentru mireasa, neon si lista poate continua. Nu uita, citeste si articolul: Unghii cu gel de Craciun

Publicitate: Ai farurile matuite? Suna la 0745 935 663

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *