Polish auto

DANIRO pune la dispozitia dvs un serviciu complet de polish auto la domiciliul dvs in Bucuresti si Ilfov.

Cui se adreseaza acest serviciu de polisare auto?

Toturor persoanelor care detin un autoturism, motocicleta, camion sau orice alt tip de vehicul la care lacul a exfoliat, sau  poate vopseaua prezinta zgarieturi fine, ori dorim sa-i oferim un nou look autoturismului nostru de ce nu.

Nu conteaza vechimea masinii noastre, ideea este ca ea sa arate bine! Daca avem o masina mai veche este ceva firesc ca vopseaua sa prezinte urme de imbatranire, sa avem lacul pe alocuri exfoliat si ar fi bine sa remediem aceasta problema.

Totodata si masinile mai noi se pot confrunta cu probleme mai mult din pricina zgarieturilor fine, fie ca am trecut pe langa un obiect, un arbust in parcare sau o sicanare in trafic si lacul masinii a avut de suferit.

Etape de lucru intr-o polishare auto:

-masina se spala in prealabil da catre proprietar;

-mascam toate elementele de plastic si cauciuc;

-in functie de gradul de afectare al vopselei incepem procedura de polish prin aplicarea a 2-3 paste profesionale pentru un rezultat dorit;

-optional, se poate aplica un strat de ceara obtinand astfel un luciu mai evident;

-stergem toata masina cu lavete curate din microfibra, eliminand resturile de la polish.

Portofoliu lucrari

Mai jos regasiti cateva fotografii si scurte videoclipuri de la utimele  noastre lucrari de polish auto. V-am ruga sa ne urmariti si pe conturile sociale pentru mai multe materiale: TikTok.

Polish auto pret

Noi punem la dispozitia clientilor cel mai echilibat serviciu de polish auto deplsandu-ne la dvs acasa! In urma unui apel telefonic stabilim, mai cu seama ne mulam pe programul dvs pentru a avea disponivilitate in ziua dorita si in orele respective necesare procedurii de polish.

Pret / element

Pret / masina

Programare

Ne puteti contacta la tel: 0745 935 663 Diaconu Daniel.

Tags

polish auto, polish auto pret, pret polish auto zgarieturi, polish masina, polisare auto, polishare auto