Cele mai frumoase modele unghii simple si elegante 2024

Daca te intrebi care sunt cele mai noi tendinte in manichiura, am pregatit pentru tine niste modele de unghii simple si elegante 2024 cu care sa surprinzi pe toata lumea in aceasta perioada. Indiferent de alegerea facuta, fie ca optam pentru o manichiura simpla sau de ce nu ceva mai complexa, o femeie care se pretuieste, se ingrijeste stie ca o manichiura frumoasa este la moda in orice moment. Trendul bate catre naturalete, fiind la moda indiferent de sezon.

Cand trebuie sa te pregatesti pentru un eveniment, iei in calcul neaparat si culoarea imbracamintei. Anul 2024 mizeaza pe unghiile cu gel fiind in topul recomandarilor specialistilor din beauty la nivel european. Intrucat in viata de zi cu zi tii sa optezi pentru modele de unghii simple, specialistii in frumusete propun ca la o ocazie speciala sa adaugam un pic de sclipici, pietre sau de ce nu paiete, iesind astfel in evidenta cu manichiura noastra eleganta si totodata moderna pentru 2024.

O data cu trecerea sezonului rece, ne dorim o schimbare evident si culorile potrivite ar fi: alb, oranjul, verde. Stim bine ca albul, emana puritate, poate fi asortat cu orice tinuta indiferent de eveniment si afera acel tip de prezenta classy. Ca orice alta nuanta, culoarea alb o putem purta simplu, indiferent de marimea sau forma unghiei, sau de ce nu putem adauga inimioare, foițe de aur sau citate de orice tip etc. Indiferent de alegerea facuta de tine, manichiura este o investiție care merită toți banii. Sursa foto: pixabay.com

Publicitate: Ai farurile matuite? Suna la 0745 935 663

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *